Online tanfolyamok

A tanfolyamok bizonytalan ideig szünetelnek.

Kinek szólnak a tanfolyamaim?

 • akinek nincs lehetősége beülni az iskolapadba
 • aki szeretne otthonról, saját időbeosztása szerint tanulni
 • aki szeretne több segítséget kapni a tanuláshoz, mint amit egy tankönyv nyújt

Eddig több, mint 500-an vettek részt az elmúlt 5 évben az alábbi tanfolyamaimon.

Drupal alapismeretek tanfolyam

A tanfolyam azoknak szól, akik szeretnék saját maguk, vállalkozásuk, közösségük honlapját létrehozni, üzemeltetni, karbantartani.

Jelentkezés és információk

Web programozás tanfolyam

A tanfolyam a web programozás alapjaival ismerteti meg az érdeklődőket. A fő témák: HTML (5-ös verzió is), CSS (3-as verzió is), PHP (5-ös verzió is) és JavaScript.

Jelentkezés és információk 

Java programozás tanfolyam

Java programozás tanfolyam azok számára, akik a Java nyelv alapjaival szeretnének megismerkedni. Elsősorban azok jelentkezését várom, akik a C, PHP vagy hasonló nyelvvel foglalkoztak már, de az sem kizáró ok, ha nincsenek programozási előismereteik.

Jelentkezés és információk

C programozás tanfolyam

C programozás tanfolyam azok számára, akik a C nyelv alapjaival szeretnének megismerkedni. Nem kizáró ok, ha nincsenek programozási előismereteik.

Jelentkezés és információk

Algoritmusok tanfolyam

Programozási algoritmusok tanfolyam azok számára, akik a nyelvek szintaxisán túl alapvető módszereket is szeretnének megismerkedni. Elsősorban azok jelentkezését várom, akik a C/C++, Java vagy hasonló nyelvvel foglalkoztak már.

Jelentkezés és információk

Néhány vélemény a korábbi tanfolyamokról

 • Ha összegeznem kellene a tanfolyamot, az lenne jellemző rá részemről, hogy az egész olyannyira új volt számomra, hogy a tanfolyam kezdése előtt nem sokkal hallottam először arról, hogy létezik a Drupal. Korábban is próbálkoztam honlapkészítéssel egy nagyon egyszerű, ingyenes programmal, de annak ehhez nem sok köze volt. Tehát mondhatom, hogy az egész nagyon érdekes volt!
 • Nagyon jónak, hasznosnak, eredményesnek érzem. Alapos áttekintést adott a Drupal rendszerről, olyan alapot biztosít, amire később lehet építkezni. Kipróbáltam a Joomla rendszert is, de nem találtam rá olyan jegyzetet, vagy információt, ami hasonló szintre tudott volna hozni.
 • A tanfolyam előtt már foglalkoztam Drupal alapú honlap készítéssel. Ennek ellenére nagyon sok új dolgot tanultam a Drupallal és honlapépítéssel kapcsolatban.
 • Mivel teljesen "tudatlanul" kezdetem eleinte kicsit nehezen ment, de most már úgyérzem, hogy elég jól megy. A tanfolyam alatt nagyon sokat tanultam minden lecke hasznos volt számomra és a vége felé egyre jobban tetszett. Köszönöm a Tanár úrnak és a tanfolyamtársaknak a sok segítséget.
 • Amik érdekesek voltak: közel nulláról eljutottam egy alapfokú Drupal használatig, ám bevallom sok ismerős volt benne, mert már a tanfolyam előtt is forgattam a Tanár Úr jegyzet(ei)t; ami igazából új volt az, ameddig nem jutottam el, vagy felületesen olvastam el. A tanfolyam alkalmával rá voltam "kényszerítve", hogy meg is csináljam, amiket olvastam, így hatékonyabban sajátítottam el.
 • Számomra hasznos volt a tanfolyam, mivel előtte nem sokkal kezdtem foglalkozni a Drupallal. Így sok újdonsággal találtam szembe magam. Hasznos volt, azért is, mert adott egy ütemet a tanulásnak (igyekeztem lépést tartani a leckékkel). A tanfolyam nélkül valószínűleg csak félúton járnék. Köszönettel tartozom a Tanár úrnak, és a tisztelt Kollégáknak is, mivel sokat tanultam a hozzászólásaikból is.
 • Szeretném megköszönni a tanfolyam anyagait, és a segítséget, mert rákényszerített a munkára, és így együtt csináltuk, ami tanulságos volt, mert egymás hibáiból is tanulhattunk.
 • A tanfolyamot nagyon élveztem, annak ellenére, hogy én alapvetően a kettesre akartam jelentkezni, de úgy döntöttem, hogy rendszerezem a tudásomat és inkább az elejéről kezdem. Nagyon jól döntöttem, úgy érzem, és alig várom már, hogy induljon a második lépcső, utána meg a harmadik...
 • Ha azt írom, nagyon hasznos volt, azzal nem mondtam semmit. Nulláról indultam, és úgy érzem, most már kapizsgálom az egészet. Gusztáv nagyszerűen állította össze az anyagot, ami nem lehetett egyszerű, hiszen (most már látom,) sokkal több, amiről fogalmunk sincs, mint amennyit tanulhattunk. Mégis nekikezdhetünk egy korrekt kis oldal elkészítésének.
 • A tanfolyammal kapcsolatban annyit, hogy nekem nagyon tetszett. Sok apróságra felhívta a figyelmemet. Mondjuk, hogy lelkes amatőrként kezdtem hozzá, mert más van működő Drupal alapú weblap amit én készítettem, de az nagyon alap. Itt azonban sok olyan dolgot megtanultam, hasznosítottam, ami nagyon tetszett. Rávilágított ez a pár lecke arra mennyit nem tudok még illetve mennyit tud még a Drupal.
 • Egyszer egy haverom elkezdte magyarázni a Drupalt, de annyira rosszul csinálta, hogy két alkalom után meg voltam győződve róla, hogy ez CMS dolog egy számomra elérhetetlen, megfejthetetlen dolog. A Gusztáv online tanfolyama segítségével sikerültek az első lépések, így örömmel kezdek kalandozni a Drupal világában.
 • A tanfolyam nagyon tetszett. Mindenképpen várom a folytatást. A legjobban a HTML-es bevezető tetszett. (A tartalomkezelés háttere) Az elmélet és a gyakorlat nagyon jól épültek egymásra. Minden jól követhető volt.
 • Hogy mi volt a legjobb? Minden, maga a Drupal, a Tanár úr mindkét tankönyve. Az olvasmányokkal és az itteni feladatokkal több, mint teljesítette a tanfolyam az elvárásaimat. Változott a hozzáállásom is a tartalomkezelő rendszerekkel kapcsolatban. Korábban a Joomlával és a Wordpressel próbálkoztam, de eléggé sikertelenül. Kellene azokhoz a rendszerekhez is egy ilyen jellegű oktatás, de azt sajnos még nem találtam.
 • A tanfolyam kezdete előtt néhány hónappal kezdtem el weboldal készítéssel foglalkozni, de szigorúan HTML, CSS alapon, kódolva. Hallottam már a CMS rendszerekről, de nem igazán volt róla fogalmam, hogyan is működnek. Teljesen véletlen találtam rá a tanfolyamra, mikor Gusztáv jegyzeteit olvasgattam. Hát mit mondjak, megérte, tetszik a dolog, sokat tanultam, és természetesen szeretném folytatni. Köszönöm, a Tanár Úrnak is és a Többieknek is a segítséget.
 • Csak az elismerés hangján tudok szólni ennek a kezdeményezésnek a megvalósításáról és a megvalósítójáról Nagy Gusztáv tanár úr fáradságot nem ismerő munkájáról, aki képes volt korán hajnalban kelni és későn éjjel is köztünk lenni.