Agapé Ház

  • Posted on: 10 August 2015
  • By: Nagy Gusztáv

Megoldott feladatok:

  • tartalmi struktúra kialakítása
  • különböző logikájú listázások
  • Google szolgáltatások integrálása

Egy megfelelően kialakított, mobilon és tableten is működő, szép honlap ma már elengedhetetlen, de sokszor megfizethetetlen. Azonban Nagy Gusztáv lehetőséget kínált, hogy a terveink és az elképzeléseink egy működő honlappá formálódjanak.

Olyan webfejlesztőt kerestünk aki az elvégezendő programozáson kívül, a közös tervezésben, az ötleteivel előre segíti a munkánkat. Ezt gyorsan és maximális igyekezettel teljesítette is és felépített egy olyan honlapot, amit aztán magunk is tudtunk üzemeltetni.

Így ajánlom őt azoknak is, akik nem sok ismerettel rendelkeznek a honlapkészítés világáról, mert érthető magyarázataival és utasításaival megtanította, hogyan építhetjük tovább a honlapunkat.

Korrekt, megbízható partner, a weblap elkészülése után is teljes körű technikai segítséget nyújt és azt kapod amit szeretnél, mindezt segítőkész és rugalmas időbeosztással. Késő este és hétvégén is tudtunk egyeztetni e-mailen és telefonon egyaránt.

Végül mi is csak csatlakozni tudunk amit már előttünk sokan elmondhattak: Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Nagy Gusztáv munkáját!

Tóth Márk Tamás, megrendelő