Tóthné Gondi Ildikó

  • Posted on: 8 July 2011
  • By: Nagy Gusztáv

"Iskolánk, a BELOVÁ Magyar Ilona Általános Iskolája, 2009 óta működtet weblapot. Első próbálkozásunk egy meglehetősen "fapados", sok informatikus munkát igénylő, de tartalmas lap volt. Mivel intézményegységünknek nincs rendszergazdája, közcélú informatikus segítségével valósítottuk meg tervünket.

A kezdetleges weblap elkészülte után, nagyon rövid időn belül levelet kaptam Nagy Gusztáv webfejlesztő, tanszéki mérnöktől, aki felajánlotta segítségét abban, hogy korszerű, dinamikus weblap készülhessen. Az ajánlatot tettek követték. A www.magyarilona.hu lap működik.

A fejlesztésnek köszönhetően, lehetővé vált, hogy az iskola tanárai akár otthonukból tehetnek közzé adadokat. Akár 100 fényképeket tölthetünk fel egyszerre, könnyen kezelhető felületen. Ha valami nem sikerül, mindig kapunk segítséget Nagy Gusztávtól. Ezt is a lehető legkorszerűbb módon: lépésenként navigálva, képekkel illusztrált útmutató alapján. Ami a legkülönlegesebb: Mindezt teljesen ingyen! Az önzetlen segítség pénzben számítható értéke több százezer forint!

Az iskola intézményegység-vezetőjeként azt mondhatom: Ritkán tapasztalható, hogy ilyen szakmai segítséghez ingyen jutunk. Nem lehetünk elég hálásak! Büszkék vagyunk rá, hogy a mai pénzközpontú világban ilyen szülők nevelnek iskolánkba járó gyerekeket!

Mindenkinek jó szívvel ajánlom Nagy Gusztáv webfejlesztő, tanszéki mérnököt és munkáját!"