könyv

Zöld út a Drupal 7 könyv elkészüléséhez

FSF.hu Alapítvány

Tegnap este tudtam meg a hírt, hogy az FSF.hu Alapítvány Szabad Szoftver Pályázat 2011-en támogatja a Drupal 7 alapismeretek könyv kiadása elektronikus (és papír) alapon pályázatomat. Ez egy további ösztönzés a számomra.

Drupal 7 alapismeretek tanfolyam és tankönyv

A nagy érdeklődésre való tekintettel a tervezettnél korábban megnyitottam a Drupal 7 alapismeretek tanfolyam kapuit. A tanfolyam szeptember 9-ig, illetve a később regisztrálók számára 7 napig ingyenesen elérhető lesz.

Egyúttal a készülő Drupal 7 alapismeretek könyv 2. fejezetét ("Drupal kézikönyv") is közzéteszem, amely 33 oldalas terjedelmével komoly bevezető lehet azok számára, akiknek Drupal oldalon kell tartalomfeltöltőként dolgozniuk. Természetesen ez a verzió még nem végleges, de ügyfelek számára is továbbadható.

Megjelent a Web programozás alapismeretek című könyv

Örömmel jelentem be az érdeklődőknek, hogy megjelent a Web programozás alapismeretek című könyvem. Köszönöm a sok biztatást és támogatást.

További információk.

Web programozás könyv

A nagy sikerű Drupal 6 alapismeretek című könyvem után ismét felvetődött a kérdés: Készüljön-e Web programozás könyv?

Eddig 7 kiadást ért meg elektronikus jegyzetként, és több ezer látogató töltötte le.

111 példány

Ma kaptam a hírt, hogy a négy hónapja megjelent Drupal 6 alapismeretek című könyvemet a kiadó eddig 111 példányban adta el. Ez ugyan elenyésző a letöltések több ezres számához képest, de én elégedett vagyok vele.

Feliratkozás könyv csatornájára