Saját kisvállalati honlap készítése Drupal alapon

A Kecskeméti Főiskola GAMF Kar Kalmár Sándor Informatikai Intézet Informatika Szakcsoportja tanfolyamot indít kisvállalatok munkatársai részére.

A képzés célja, hogy a tanfolyamot elvégzett résztvevő egy kisvállalati honlap elkészítését, beüzemelését önállóan, külső céges segítség nélkül el tudja végezni.

A tanfolyam során megismerkedünk a Drupal tartalomkezelő rendszer alapjaival, a honlap megtervezésének és kialakításának lépéseivel.

Programozó, webfejlesztő előismeretek nem szükségesek, elegendő az ECDL szintű szövegszerkesztési és internetes alapismeretek megléte.

A tanfolyam gyakorlatorientált, de az elméleti alapismeretek megszerzéséhez is segítséget nyújt. A tanfolyam elvégzéséhez tankönyvet biztosítunk.

Tanfolyam időtartama 21 óra. Péntekenként 16.00 – 18.30 között lesznek az órák. Az órák közötti héten is lehetőség lesz a gyakorlásra és az oktatóval való kapcsolattartásra.

A tanfolyam szakmai felelőse és előadója Nagy Gusztáv, a GAMF kar tanszéki mérnöke, webfejlesztő.

Részvételi díj: 63.000 Ft/fő. (Munkáltatók, cégek a tanfolyamaink költségét - saját munkavállaló képzése esetén - szakképzési hozzájárulásuk terhére elszámolhatják.)

Tervezett kezdés: megfelelő számú (legalább 10 fő) jelentkezése esetén 2011 szeptemberében.

Tervezett tematika

  • Webes alapismeretek
  • Tartalomkezelő rendszerek
  • Drupal alapismeretek
  • Hogyan tervezzük meg a weboldalunkat
  • Keresőoptimalizálási alapismeretek

Érdeklődni a nagy.gusztav [kukac] gamf.kefo.hu címen, vagy a 20/886-0628-as telefonszámon napközben lehet.