honlapfejlesztés

Kinek szóljon egy céges honlap?

Vállalkozások gyakran esnek abba a hibába, hogy a honlapjukon csak a leendő vevőknek szóló tartalmakat helyeznek el. Miért baj ez?

Tisztelet a weboldal látogatói felé?

A tisztelet ma nem divatos fogalom. Nem cikkeznek róla a hírportálok. De a webfejlesztésnél se nagyon kerül elő ez a szó. A tisztelet hiánya viszont annál inkább tetten érhető: az ú.n. értékesítési portálok kézenfogva akarják vezetni a látogatót a kasszáig, vagyis a bevételig. Ugyanolyan agresszív módon, mint ahogy azt a reklámok is teszik.

Korszerű honlap keresztyén gyülekezetek, közösségek, alapítványok számára

Keresztyén gyülekezetek, közösségek, alapítványok számára vállalok korszerű, egyszerűen kezelhető, sokféle szolgáltatást nyújtó honlap elkészítését, üzemeltetését. Az ár megegyezés kérdése, akár ingyenes is lehet.

A következőket tudom nyújtani:

Elvi kérdések

Árajánlatot kértek tőlem egy meglévő weboldal "lemásolásához". Ráadásul a kérdésből az látszik, hogy a több árajánlat közüli választás elsődleges szempontja az ár lesz. Ez a szituáció olyan elvi kérdéseket vet fel, amelyeket hasznosnak láttam itt is közzétenni.

A válaszom lényege a következő volt:

Tisztességes vállalkozás mozgalom

2010 tavaszán csatlakoztam a Tisztességes vállalkozás mozgalomhoz. Számomra ez nem csak egy plecsni. Jól kifejezi, milyen alapokra építem a vállalkozásomat:

  • számlát adok (akkor is kiállítom, ha az ügyfél nem tart rá igényt)
  • csak a munka elkészülése után számlázok
  • nem csapom be az ügyfeleimet
  • szeretek adózni (tényleg :-)

 Frissítés (2013. 01.20.)

A mozgalom sajnos megszűnt. De ettől az elveim még nem változnak.

Feliratkozás honlapfejlesztés csatornájára